- ベストアンサー
英語にしてもらいたいです。
「ラーメン屋で作るラーメンと家で作るラーメンでは手間に違いがあるよ。 家で作るのは麺を茹でて、スープの素を湯で溶かし好きな具を入れて完成だよ。 回答お願いします。
- みんなの回答 (2)
- 専門家の回答
質問者が選んだベストアンサー
私だったらこう書きます。 There are some differences between ramen shop cooks ramen and home cooks ramen. It differences is time and effort. At home, ramen boiled, base of soup melts with hot water. Put favorite toppings and is completion.
その他の回答 (1)
- mydoughboy
- ベストアンサー率50% (225/447)
回答No.1
家で作るラーメンはラーメン屋で作るラーメンより簡単だ、とした方が第二文へのつながりが分かりやすくなると思います。 Preparing ramen at home is much easier than what they do at ramen shops. You just boil the noodles, pour in the contents of the soup powder packet, and add your favorite toppings. That's it.
お礼
回答ありがとうございます。