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※ ChatGPTを利用し、要約された質問です(原文:この英文の和訳をお願いします!)

食品の温度管理に注意!英文の和訳をお願いします!

このQ&Aのポイント
  • 食品の安全管理に関する英文の和訳をお願いします。
  • Bacteria grow best when they have the temperature between 41 °F and 135 °F. It is important to keep food out of the temperature danger zone (between 5℃ and 57℃) for no more than four hours.
  • Proper temperature management is crucial for food safety. Bacteria thrive in temperatures between 41 °F and 135 °F, so it is important to avoid the temperature danger zone of 5℃ and 57℃ for more than four hours.

質問者が選んだベストアンサー

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回答No.1

バクテリアは5℃~57℃のときに最もよく繁殖します。 ので、この危険範囲では4時間以内としてください。 *57°C ~21°Cの間に2時間置いた後,21°C~5°Cにさらに4時間置くことも可能です。 21℃以下であればちょっと時間が稼げるってことかな。

unagi_xx
質問者

お礼

大変助かりました!ありがとうございました^^

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