- 締切済み
Can I order customized key cap for HHKB professional Hybrid (Black)?
- Learn how to order customized key cap for HHKB professional Hybrid (Black) with black key cap body and white letters and symbols on top.
- Find out if it is possible to customize the key caps of HHKB professional Hybrid (Black) to have a black key cap body and white letters and symbols on top.
- Discover how to personalize the key caps of your HHKB professional Hybrid (Black) by ordering a black key cap body with white letters and symbols on top.
- みんなの回答 (2)
- 専門家の回答
みんなの回答
- taguhisa
- ベストアンサー率90% (10/11)
- iyonohanamuko
- ベストアンサー率54% (6740/12370)