- ベストアンサー
- すぐに回答を!
英文を教えて下さい。
- みんなの回答 (1)
- 専門家の回答
質問者が選んだベストアンサー
- ベストアンサー
- 回答No.1
- cbm51901
- ベストアンサー率67% (2671/3942)
Do you have any rules such as, for any item purchased out of LA, you have to order at least two pieces of that item? Incidentally, I intend to make a purchase of more than XX dollars per transaction.